Heleon Group verwerft meerderheidsbelang in Spin Pompen B.V.
Gillain & Co nv

Heleon Group verwerft meerderheidsbelang in Spin Pompen B.V.

Heleon Group verwerft meerderheidsbelang in Spin Pompen B.V.Heleon Group verwerft meerderheidsbelang in Spin Pompen B.V.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heleon Group verwerft meerderheidsbelang in Spin Pompen

Middelharnis, 20 maart 2024 – Heleon Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Spin Pompen uit Assen. Spin Pompen blijft zelfstandig opereren en bouwt binnen Heleon Group haar marktpositie verder uit. Voor Heleon Group betekent de overname een verdere versterking van haar marktpositie als leverancier van rvs-onderdelen en hoogwaardige procesapparatuur voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Na eerdere overnames van onder andere het Belgische PMA en Gillain & Co en het Nederlandse Holstaal (nu Heleon Food), leidt de overname van Spin Pompen er volgens CEO Jan Timmer toe dat de marktpositie, het productportfolio en de expertise van Heleon Group verder groeit. “Als gespecialiseerde leverancier van hygiënisch procescomponenten waaronder buizen, leidingcomponenten, afsluiters, slangen en pompen vult de kennis en het assortiment van Spin Pompen het aanbod van Heleon Group perfect aan.” Spin Pompen, opgericht in 2003, levert een breed scala aan hoogwaardige hygiënische verdringerpompen aan de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top