Vakevent voor industriële vloeistof- en gastechnologieën

28 - 29 april 2021
antwerp expo

Pumps & Valves en Maintenance 2020 van 7 & 8 oktober worden integraal doorgeschoven naar 28 & 29 april 2021.

Exposanten

The place to be voor elke professionele speler in totaaloplossingen voor de procesindustrie!

Masterclasses

Schaaf uw kennis bij aan de hand van masterclasses over pompstoringen, corrosie, stoomtechnieken en cases van vakmensen.

Innovation Tour

Proef van innovatie tijdens de Pumps Innovation Tour en Valves Innovation Tour.

Pumps & Valves en Maintenance 2020 van 7 & 8 oktober worden integraal doorgeschoven naar 28 & 29 april 2021.

In de week van 25 augustus 2020 hebben wij gedurende 5 dagen een uitgebreid telefonisch onderzoek gehouden om een update zicht te krijgen naar de huidige Covid-19 policy bij onze bezoekerscommunities van de duo-vakbeurs Pumps & Valves en Maintenance. Lees meer

In de kijker:

innovation tour

Innovatie is key op Pumps & Valves. Baanbrekende technologieën en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst en zijn er vooral op gericht om u te ondersteunen bij uw uitdagingen. Geen ééndagsvliegen, maar waardevolle innovaties. Die mag u verwachten tijdens de Innovation Tour, uw ticket naar morgen.

Doe mee met de begeleide tour, volledig gatis!

innovation tour

In de kijker:

aqua plaza

Actief in het watersegment? De nieuwe Aqua Plaza groepeert een aantal aanbieders in een gezellig kader, met stijlvolle drankjes en hapjes. De bijhorende water-masterclasses zorgen voor updates over recente trends en technologieën. Aanbevolen!

In de kijker:

TEGELIJK MET MAINTENANCE

Profiteer van de kruisbestuiving met Maintenance. Op die manier ontmoet u niet alleen professionals uit sectoren als (petro)chemie, waterbehandeling, procesindustrie, energie en metaal maar ook professionals uit de wereld van productiegericht onderhoud. Twee vliegen in één klap!

Samen met Maintenance goed voor:

0
bezoekers
exposanten

Onze partners

Scroll naar top
Pumps & Valves heeft de nodige maatregelen getroffen om de beurs te kunnen laten doorgaan volgens de nodige hygiëne- en social distancing richtlijnen.
Draag een mondmasker, registreer of koop je ticket op voorhand en zorg voor een goede handhygiëne.