Vakevent voor industriële vloeistof- en gastechnologieën

7 - 8 oktober 2020
antwerp expo

Pumps & Valves en Maintenance 2020 van woe 17 & do 18 juni gaat niet door
en krijgt nieuwe datum op woe 7 & do 8 oktober 2020.

Exposanten

The place to be voor elke professionele speler in totaaloplossingen voor de procesindustrie!

Masterclasses

Schaaf uw kennis bij aan de hand van masterclasses over pompstoringen, corrosie, stoomtechnieken en cases van vakmensen.

Innovation Tour

Proef van innovatie tijdens de Pumps Innovation Tour en Valves Innovation Tour.

Pumps & Valves en Maintenance 2020 van woe 17 & do 18 juni gaat niet door en krijgt nieuwe datum op woe 7 & do 8 oktober 2020

Als organisator van Pumps & Valves en Maintenance 2020 volgen wij de uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet.

De Belgische federale overheid besloot op 10 maart 2020 om drastische maatregelen te nemen om de verspreiding tegen te gaan en gaf het advies om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan. Lees meer

In de kijker:

innovation tour

Innovatie is key op Pumps & Valves. Baanbrekende technologieën en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst en zijn er vooral op gericht om u te ondersteunen bij uw uitdagingen. Geen ééndagsvliegen, maar waardevolle innovaties. Die mag u verwachten tijdens de Innovation Tour, uw ticket naar morgen.

Doe mee met de begeleide tour, volledig gatis!

innovation tour

In de kijker:

aqua plaza

Actief in het watersegment? Neem dan via de Aqua Plaza op een kosten- en tijdsefficiënte manier deel aan Pumps & Valves: een all-in formule zonder logistieke zorgen!

In de kijker:

TEGELIJK MET MAINTENANCE

Profiteer van de kruisbestuiving met Maintenance. Op die manier ontmoet u niet alleen professionals uit sectoren als (petro)chemie, waterbehandeling, procesindustrie, energie en metaal maar ook professionals uit de wereld van productiegericht onderhoud. Twee vliegen in één klap!

Samen met Maintenance goed voor:

0
bezoekers
exposanten

Onze partners

Scroll naar top
Pumps & Valves heeft de nodige maatregelen getroffen om de beurs te kunnen laten doorgaan volgens de nodige hygiëne- en social distancing richtlijnen.
Draag een mondmasker, registreer of koop je ticket op voorhand en zorg voor een goede handhygiëne.