Insens
Insens

Insens

Over ons

Insens is een strategische partner voor elke industriële site die de efficiëntie van zijn productieapparatuur wil verbeteren dankzij RED, een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren SaaS-oplossing die productiestilstand elimineert en energieverspilling op industriële productielijnen vermindert.

De missie van Insens is duidelijk. Elimineer ongeplande productieonderbrekingen en verminder het overtollige elektriciteitsverbruik van roterende apparatuur in de industrie.

RED is meer dan alleen een voorspellend onderhoudssysteem. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat voorspellende onderhoudsdiagnostiek met hoge betrouwbaarheid te bieden, maar ook het energieverbruik te monitoren, optimalisatiesuggesties te geven en besparingen te rapporteren. Dit alles, naast het diagnosticeren van de gezondheid van de machines en het detecteren van toekomstige storingen. Met RED kunt u storingen in elektrische en mechanische apparatuur voorspellen door de elektrische signalen te analyseren die uw productielijnen van stroom voorzien.

Producten

Nieuws

Vacatures

Business Development Representative

We are looking for a Business development representative, to support Insens’ growth.

If you want to integrate an ambitious and growing company to boost your career, you’re in the right place !

You will be part of the Sales team responsible for building relationships with new clients in various industrial sectors and markets. You will work closely with our customer success team throughout the customer journey.

–> You are fluent in Dutch, French, and English.
–> 3+ years of full-time work experience in industrial environments (in the petrochemical or pharmaceutical is a plus).
–> Proactive and hands-on attitude, with an eagerness to learn.
–> Strong interest in a commercial role and working with clients.
–> You are passionate about extending your professional network and approaching new customers by jointly creating solutions for their pain points.
–> Demonstrable affinity with technology and our values.
–> Excellent stakeholder management skills and great team player.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top