Mervers Benelux nv

Mervers Benelux nv

Over ons

Wij zijn fabrikant van industriële op maat gemaakte mengers en verdeler van NOV mixers.

Ruim 70 jaar geleden werd Mervers opgericht als montagewerkplaats voor reparatiewerkzaamheden in de scheepsbouw. Begin jaren zeventig werden industriële mengsystemen voor de Belgische markt ontwikkeld. Tegenwoordig past Mervers deze kennis toe om mengsystemen te creëren om de markt in verschillende landen te bedienen.

Recentelijk heeft Mervers haar vestiging verplaatst naar Zwijndrecht (Antwerpen). Er werd een gloednieuwe werkplaats geopend.

In de loop van de tijd ontwierp Mervers een standaardserie boven- en zijmengers. Met haar eigen ontwikkelingen concentreert Mervers zich ook op maatwerkoplossingen.

Toepassingen zijn te vinden in de chemische industrie, farmacie-, suiker-, zetmeel-, raffinage-, verffabrieken en alle andere sectoren waarin mengbare grondstoffen worden verwerkt.

Naast de specialisatie in roerwerken vormen machinale werkzaamheden een essentieel onderdeel van de activiteiten van Mervers. Zij zijn gespecialiseerd in nauwkeurig CNC-bewerkingswerk voor grote machineonderdelen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top