Busch NV

Busch NV

Over ons

Busch Vacuum Solutions is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, van verpakken tot ontgassen, van destilleren tot pneumatic conveying, om maar wat voorbeelden ten noemen. Met zelfstandige vestigingen in ruim 45 landen houdt Busch zich al meer dan 60 jaar bezig met vacuüm- en overdruktechniek.

De Belgische vestiging, Busch NV in Lokeren, richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Nauwe samenwerking tussen vestigingen en jarenlange ervaring zorgen er voor dat recente technologieën worden meegenomen in het ontwerp en implementatie van onze vacuümoplossingen.

Goed en regelmatig onderhoud van vacuümpompen en-systemen werken het best en zijn het meest efficiënt, waardoor de bedrijfskosten worden beperkt en de productietijd en prestaties worden verbeterd. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen. Preventief onderhoud, ondersteuning bij uitval en directe vervanging zijn voorbeelden van onze onderhoudsservice. Wij maken enkel gebruik van originele reserveonderdelen, zodat de prestaties van onze systemen optimaal blijven.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top