Busch NV

Over ons

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, van verpakken tot ontgassen, van destilleren tot pneumatic conveying, om maar wat voorbeelden ten noemen. Met zelfstandige vestigingen in ruim 40 landen houdt Busch zich al meer dan 50 jaar bezig met vacuüm- en overdruktechniek.

De belgische vestiging, Busch N.V. in Lokeren, richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Nauwe samenwerking tussen vestigingen en jarenlange ervaring zorgen er voor dat recente technologieën worden meegenomen in het ontwerp en implementatie van onze vacuümoplossingen.

Goed en regelmatig onderhoud van vacuümpompen en-systemen werken het best en zijn het meest efficiënt, waardoor de bedrijfskosten worden beperkt en de productietijd en prestaties worden verbeterd. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen. Preventief onderhoud, ondersteuning bij uitval en directe vervanging zijn voorbeelden van onze onderhoudsservice. Wij maken enkel gebruik van originele reserveonderdelen, zodat de prestaties van onze systemen optimaal blijven.

Gemarkeerd product

Products

2017_R5_RD0360A_300dpi_cmyk_isolated-ab6482

R 5 – Oliegesmeerde draaischuifvacuümpompen: energie-efficiënte oplossing voor vacuümverpakken

Door de eerste draaiende vacuümpomp voor het verpakken van voedsel te ontwikkelen, heeft Busch de standaard gezet in de verpakkingsindustrie. Sinds decennia zijn de R 5 draaischuifvacuümpompen toonaangevend bij het creëren van vacuüm voor het produceren, verwerken en verpakken van voedsel en andere toepassingen voor het vacuümverpakken. Doordat ze geoptimaliseerd zijn voor gebruik rond de

Lees verder »
Rendering_Mink_MV_0312_B_300dpi_cmyk_edit_isolated_with3xBetterLogo-3e67bc

Mink – Betrouwbare vacuümgeneratie voor een groot aantal industriële toepassingen

Mink klauwenvacuümpompen zijn ideaal voor processen waarbij een vacuüm nodig is zonder bedrijfsvloeistoffen in de voedselindustrie. Het zijn de perfecte vacuümgeneratoren voor de handling van kartonnen dozen, kartonnen verpakkingen en het vullen van flessen, tubes en andere verpakkingsmaterialen. Daarnaast bieden ze een vacuüm zonder bedrijfsvloeistoffen voor blister- en thermoformingverpakkingsprocessen. De Mink vacuümtechnologie levert vacuüm aan

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top