Benieuwd welke professionals zeker een bezoek aan Pumps & Valves brengen?

Sven Van Assche

Sven Van Assche

Terminal Manager, Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal

Productiecontinuïteit is mijn grootste zorg. Het continue operationeel en optimaliseren van onze installaties en automatisering horen daar ook bij. Het gebruik maken van betrouwbare pompen, kleppen, sealings, pipings, appendages en andere procesequipments zijn daarom essentieel om continue operationeel te blijven. Een bezoek aan Pumps & Valves en Maintenance is dan ook zeer waardevol om naast bestaande of nieuwe leveranciers te ontmoeten ook vooral nieuwe technologieën te ontdekken die Noord Natie kunnen helpen onze activiteiten nog verder te optimaliseren.

Gino De Landtsheer

Gino De Landtsheer

Mechanical Team Leader Asset Technology, Senior Group Expert Piping, Valves, Coating & Insulation, Borealis

Gino De Landtsheer

Op basis van operationele feedback, kennis uitwisseling en evaluatie van materialen, producten en technieken worden methoden van beste praktijk en engineering specificaties opgesteld en/of aangepast. Dit alles met het oog op een primair veilige werking van onze installaties, waarbij ook het onderhoudsaspect en gebruiks- & energie efficiëntie een belangrijke rol innemen. Een bezoek aan Maintenance en Pumps & Valves helpt ons hier ook verder bij.

Hans Costermans

Hans Costermans

Onderhoudsingenieur, Envalior nv

Hans Costermans

Onze installatie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan equipments zoals pompen, apparaten en tanks verbonden door leidingsystemen.
Belangrijk voor ons is dat de installatie veilig en betrouwbaar is zodat een continue werking van het proces gewaarborgd wordt. Hiervoor is een goede samenwerking met leveranciers/contractoren, zowel voor de dagdagelijkse werking als voor grotere projecten essentieel. Een bezoek aan Pumps & Valves en Maintenance draagt bij aan het onderhouden van deze relaties.

Scroll naar top