Drone demo zone

Drones een ver-van-ons-bed-show? Nee hoor. Ze raken meer en meer de verschillende disciplines binnen de industriële onderhoudssector aan. We laten zien hoe drones verschillende disciplines binnen de industrie beïnvloeden. Bezoek onze speciaal ingerichte drone zone en ervaar zelf de innovatie.

Op Pumps & Valves overtuigen we u graag van de kracht van drones in het werkveld, in een speciaal ingerichte drone zonde. Kom eens kijken of doe zelf mee met een product.

Skyebase_logo_RGB

SkyeBase

SkyeBase ondersteunt asset owners en maintenancemanagers in de industrie door het combineren van Drones en AI.

Binnen de procesindustrie zijn er vaak strikte veiligheidsvoorschriften en ATEX zones van toepassing. Hierdoor zijn drone inspecteurs nauwgezet opgeleid en respecteren deze regelgeving strikt. Projectplannen worden vooraf opgemaakt en het moment van uitvoering wordt in overleg met de klant zorgvuldig gekozen. In functie van het type opdracht worden de juiste drones, crawlers en camera’s ingezet voor datacaptatie. Inspecties kunnen variëren van visueel, thermisch, opmetingen tot emissie- en wanddiktemetingen.

Datacaptatie gebeurd door middel van drone inspecties en hoogtechnologische beeld- en meetapparatuur. Dit met als doelstelling het verkrijgen van glasheldere inzichten in de conditie van assets en voor het nemen van (preventieve) onderhoudsbeslissingen.

Scroll naar top