AVK Belgium nv

AVK Belgium nv

Over ons

AVK Belgium, uw kleppenexpert voor industriële toepassingen
Wanneer het gaat om het zo veilig mogelijk transporteren en regelen van vloeistoffen, gassen en bulk spelen afsluiters en regelapparatuur een beslissende rol. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters betekent dat we kunnen optreden als een internationale aanbieder van oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Ingenieurs, project- en maintenance managers in de industriële en openbare sector vertrouwen op hoogwaardige AVK-afsluiters.

Een volledig assortiment van internationale merken
AVK Belgium, dochter van de Deense AVK Group, is een marktleider op het gebied van afsluiters en hydranten. Wij bieden het volledige assortiment van AVK Group-merken, waaronder, maar niet beperkt tot, , AC.MO, Cyl, DTL, InterApp, OMV-Indoil, Orbinox, TEC Artec en Wouter Witzel voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Compleet productaanbod
Wij bieden een breed gamma aan afsluiters, zoals, onder andere: vlinderkleppen, mesafsluiters, schuifafsluiters, hydranten, keerkleppen, ontluchters, bolkranen, naaldafsluiters, muurschuiven en accessoires. Met in-house R&D, productie en testfaciliteiten garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktstandaarden overstijgen.

Geïntegreerde oplossingen
We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële en openbare sectoren dat tot het meest uitgebreide ter wereld behoort. Met de gecombineerde expertise van alle leden van de AVK Group kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.

Voor alle industriële toepassingen
Door middel van technisch advies en onderzoek bieden wij een compleet oplossingenpakket, aangepast aan uw behoeften en uw sector met de expertise en volledige ondersteuning van wereldwijd opererend familiebedrijf AVK Group.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top