Elektrisch, efficiënt, eSy – afsluiters met nieuwe elektromotorische eSy-aandrijvingen

Elektrisch, efficiënt, eSy – afsluiters met nieuwe elektromotorische eSy-aandrijvingen

Elektrisch, efficiënt, eSy – afsluiters met nieuwe elektromotorische eSy-aandrijvingen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De procesindustrie is sinds enkele jaren hard op zoek naar alternatieven voor pneumatische aandrijvingen. Daarbij zijn elektrische afsluiters een optie. Deze overtuigen vooral qua kostenbesparing en prestaties. Ook door het verminderde contaminatierisico en de toepassingsmogelijkheid in uitgebreide installaties genieten elektrisch bediende afsluiters de voorkeur. De afsluiterfabrikant GEMÜ speelt op deze klanteisen in en breidt met de invoering van de GEMÜ eSyLite-, eSyStep- en eSyDrive-afsluiters zijn aanbod aan elektromotorisch bediende afsluiters verder uit.
Met GEMÜ R629 eSyLite is een goedkope membraanafsluiter uit kunststof voor eenvoudige en kostengevoelige toepassingen beschikbaar. Deze vormt een economisch alternatief voor magneetafsluiters uit kunststof of elektromotorisch bediende kunststof kogelkranen.
De GEMÜ eSyStep-afsluiters zijn voor standaard open-/dicht- en eenvoudige regeltoepassingen ontwikkeld. Bij de afsluiteraandrijving gaat het hierbij om een compacte spilaandrijving met stappenmotor. Via de koppeling in het behuizingsdeksel kan de afsluiter met extra toebehoren zoals diverse positiemelders of wegsensoren met extra functies worden uitgebreid. GEMÜ eSyStep-afsluiters zijn er in de uitvoeringen rechte zitting, schuine zitting en membraanafsluiter uit metaal en kunststof, maar ook de aanpassing tot M-blok-afsluiters is mogelijk.
Voor variabele en complexe open-/dicht- en regeltoepassingen in combinatie met hoge eisen aan prestaties en levensduur staan de GEMÜ eSyDrive-afsluiters ter beschikking. De afsluiteraandrijving is gebaseerd op het holle-asprincipe. Zowel de op Ethernet gebaseerde eSy-Web-interface in combinatie met een geïntegreerde webserver alsook de communicatie-interface Modbus-TCP maken de gegevensuitwisseling van parametreer- en diagnosegegevens alsmede een koppeling van meerdere apparaten mogelijk. Indien nodig kan de gebruiker bovendien nog veel geïntegreerde functies zoals slagbegrenzingen en snelheidsinstellingen benutten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top