Een compacte serie omgekeerde osmose systemen voor de productie van ontzout water: MINI-RO
Lubron Belgium bvba

Een compacte serie omgekeerde osmose systemen voor de productie van ontzout water: MINI-RO

Tijdens de Easyfairs Maintenance beurs toont Lubron een nieuwe serie compacte omgekeerde osmose-installaties met een capaciteit tot 400 liter ontzout water per uur. De MINI-RO is in staat om continue ontzout water te produceren met een zoutverwijdering va

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tijdens de Easyfairs Maintenance beurs toont Lubron een nieuwe serie compacte omgekeerde osmose-installaties met een capaciteit tot 400 liter ontzout water per uur. De MINI-RO is in staat om continue ontzout water te produceren met een zoutverwijdering van circa 98 %.

Deze compacte serie is ontworpen voor die processen, waar een kleine hoeveelheid zuiver water met een hoge betrouwbaarheid en een goede kwaliteit benodigd is. Zo worden deze installaties toegepast voor o.a. luchtbevochtigingsapparatuur waar de opstellingsruimte beperkt is en men toch de zekerheid wil hebben van een betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk R.O.- systeem.

De MINI-RO is gebouwd op een roestvaststaal frame, voorzien van o.a. RVS-drukbuizen, een microprocessorbesturing met LCD-display en een continue geleidbaarheidsbewaking in de permeaatleiding.

Om de permeaatkwaliteit en de levensduur van de membranen te verlengen, wordt na iedere productiestop een spoeling uitgevoerd.

De MINI-RO is een product van Nederlandse bodem dat in Oosterhout geproduceerd en vermarkt wordt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top