Coronavirus-besmettingsgevaar belet Endress+Hauser deel te nemen aan Pumps & Valves + Maintenance beurs 2020

Beschrijving

Endress+Hauser wil u bij deze graag de maatregelen communiceren die werden genomen naar aanleiding van het Coronavirus (Covid-19). Het aantal besmette personen in België is begin maart sterk beginnen toe te nemen en de verwachting is dat dit nog zal verergeren.
Als gevolg heeft het crisisteam van Endress+Hauser België/Luxemburg op maandag 2 maart ’20 beslist om geen enkel risico te nemen om een verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan.
Deze beslissing werd genomen volgens de internationale richtlijnen die door het internationale Endress+Hauser crisisteam werden gecommuniceerd aan alle Endress+Hauser vestigingen.
Het is met spijt in ons hart dat we niet op de geplande beurzen aanwezig zullen zijn om u te ontmoeten en interessante gesprekken te voeren. We keken er echt naar uit om u te laten kennismaken met onze productinnovaties, onze digitale services, ons gloednieuw mobiel flow kalibratie lab, de evolutie van onze maintenance services en de Endress+Hauser IIoT en Netilion-oplossingen.
Anderzijds zijn we ervan overtuigd dat u begrijpt dat het onze sociale verantwoordelijkheid is om onze klanten, alle bezoekers van beurzen/events te beschermen, alsook onze eigen medewerkers.
Deze maatregel is van kracht voor alle promotionele events en beurzen in de maand maart 2020 waaraan Endress+Hauser België/Luxemburg normaliter zou hebben deelgenomen.
In afwachting dat deze buitengewone situatie zich weer normaliseert, wensen we u uiteraard niet in de kou te laten staan: op onze website (www.be.endress.com) vindt u alle nieuwste informatie, verder blijven we u informeren via onze diverse digitale nieuwsbrieven en via LinkedIn.
Wij verontschuldigen ons bij voorbaat voor het ongemak dat deze annuleringen – veroorzaakt door overmacht – met zich kunnen meebrengen.
Mocht u hieromtrent vragen hebben, neem dan contact op met Chris Durie:
chris.durie@endress.com of mobiele tel: +32 472 02 13 47.
Met vriendelijke groeten,

Johan Puimège
General Manager Endress+Hauser nv/sa

Scroll naar top