Yokogawa Belgium

Over ons

Yokogawa is een toonaangevende leverancier van industriële automatisering en test- en meetoplossingen. Door superieure technologie te combineren met engineering services, project management en onderhoud, levert Yokogawa in de praktijk bewezen operationele efficiency, veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 17.715 medewerkers, 19 fabrieken en 118 bedrijven in 61 landen is Yokogawa een belangrijke internationale speler. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende bedrijven in de procesindustrie, die veelal actief zijn in de olie- en gaswinning, energieproductie, (petro)chemie, farmacie en voedingsmiddelenindustrie.
Yokogawa Belgium is de verkoop- en serviceorganisatie van de Belgische en Luxemburgse markt. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort (Nederland).

Gemarkeerd product

Products

Safety Instrumentation System – ProSafe-RS

Werelds eerste werkelijk geïntegreerde veiligheidscontroller. ProSafe-RS is Yokogawa’s IEC61508 en ANSI/ISA 84 conforme veiligheidssysteem. Het is gebruikt in meer dan 2.400 projecten, variërend van grootschalige geïntegreerde procesautomatiseringsprojecten tot stand-alone oplossingen. Yokogawa’s ProSafe-RS veiligheidssystemen zijn gebouwd met competentie, life cycle support en duurzaamheid op lange termijn. Yokogawa maakt een einde aan DCS-SIS incompatibiliteit met de ProSafe-RS,

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top