SPX FLOW Europe Ltd

Over ons

SPX FLOW ontwikkelt, produceert en verkoopt pompen en apparatuur voor de industrie, de tuinbouw, de scheepsbouw, de scheepvaart en de automobielindustrie onder het merk Johnson Pump. Een breed productassortiment en vele jaren ervaring met toepassingen maken SPX FLOW tot een van de meest betrouwbare pompproducenten ter wereld.

SPX FLOW gelooft in ‘life cycle economy’. Het kopen van een pomp is niet slechts een eenmalige transactie – ook na de verkoop ondersteunen we u om ervoor te zorgen dat de pomp gedurende lange tijd op een optimaal niveau blijft draaien. Service en onderhoud is daarom voor ons net zo belangrijk als het bieden van een passende oplossing aan onze klanten voor elke unieke toepassing.

De onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van SPX FLOW zijn druk bezig met het experimenteren met nieuwe grondstoffen, het verfijnen van pompprincipes en het ontwikkelen van nieuwe producten. De inspanningen van onze R&D worden vervolgens in productie genomen in onze fabrieken, waar we de kwaliteit van ons werk garanderen in overeenstemming met ISO 9001.

Met een wereldwijd netwerk van SPX FLOW-filialen en onafhankelijke distributeurs werken we nauw met u samen om de beste oplossing te bieden voor uw behoeften op het gebied van de verwerking van vloeistoffen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top