REVA B.V.

Over ons

REVA B.V. is sinds 2003 exclusief vertegenwoordiger voor de Benelux markt van de Japanse firma Teikoku Electric, wereldwijd marktleider op het gebied van de fabricage van canned motor pompen.
Mede door de uitgebreide pomp oplossingen en hoog kwalitatieve leveringen sinds 1960, is Teikoku Electric bij veel gerenommeerde OEM – en eindgebruikers een vaste waarde en is om die reden bij een zeer groot aantal bedrijven op de approved vendor list opgenomen.
Bij het canned motor pomp principe wordt als basis geen as- afdichting toegepast, waardoor het toepassingsgebied zeer uitgebreid is en wij o.a. oplossingen kunnen bieden op het gebied van hoge temperatuur, giftige, ontvlambare, vacuüm – hoge druk en volatiele vloeistof toepassingen. Technische service wordt door REVA B.V. lokaal in Europa gewaarborgd , waardoor de pompen niet retour naar Japan hoeven. Graag verwijzen wij voor meer informatie en voor het overige leveringsprogramma naar onze website www.revabv.com. Wij heten u uiteraard van harte welkom op onze stand B 5010.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top