Hafibo nv

Over ons

Hafibo wil zowel zijn staal- als inoxafdeling een leidingnemende rol spelen bij de productie van producten met hoge toegevoegde waarde.
In zijn werking streeft Hafibo Operational Excellence (vakkennis, betrokkenheid en inventiviteit/innovatie) en Customer Intimacy (kwaliteit, leverbetrouwbaarheid) na.
Hiermee streeft Hafibo het beste na voor zijn medewerker en klant.

In onze activiteitencirkel (zie www.hafibo.be) kan u zien dat we als firma compleet uitgerust zijn om U als klant de nodige services aan te bieden om uw project binnen een afgesproken budget en volgens een afgesproken timing perfect op te leveren.

Klanten komen bij ons met een uniek concept. Wij werken het concept uit in een zo kort mogelijke doorlooptijd in alle eerlijkheid en transparantie, waarbij U als klant zich weinig zorgen moet maken
Hafibo wil op een continue manier evolueren naar een aanbieder van totaaloplossingen en totaalpakketten aan een stabiele klantengroep in de meest diverse sectoren, en dit zowel voor stukwerk als voor projecten in de plaatbewerking, constructiewerken en industriële buisleidingen

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top