Fondis Electronic

Over ons

Fondis Electronic, opgericht in 1982, is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie en productie van draagbare meetinstrumenten. Ons doel is om een veldanalyse mogelijk te maken met dezelfde betrouwbaarheid als in het laboratorium. Fondis Electronic is een dochteronderneming van de groep Physitek Devices.
Wij zijn aanwezig op verschillende markten: metallurgie (koken, staalfabrieken, gieterij, assemblage van onderdelen, productie van metalen voorwerpen, metaalrecycling, edelmetalen, exploratie, mijnbouw), industrie en milieu (controlelaboratorium, wateranalyse, proces, PMI, etc.), farmaceutische industrie, beveiliging en veiligheid en vastgoeddiagnostiek.
Voor de metallurgie verdeelt Fondis Electronic draagbare XRF-spectrometers die het mogelijk maken om alle soorten metalen en legeringen (roestvrij staal, koperlegeringen, aluminiumreeksen, nikkellegeringen, etc.) snel en niet-destructief te sorteren. Thermo Scientific’s XRF X Niton fluorescentie spectrometers kunnen elementen van het periodiek systeem analyseren van Magnesium (Mg) tot Uranium (U).
We verdelen ook de nieuwe APOLLO LIBS (Laser Induced Breakdown Spectroscopy) analyzer, die de koolstofsamenstelling van uw staal en roestvrij staal in enkele seconden levert. Met een gewicht van minder dan 3 kg kunt u zich met dit apparaat bevrijden van trolleys, harnassen en andere omvangrijke accessoires.
Onze technische teams voeren de volledige dienst na verkoop uit in onze lokalen in Voisins-le-Bretonneux, in de buurt van Versailles. Dit is een unieke dienst in Frankrijk.
Wij verdelen onze instrumenten in Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Spanje, Portugal en Noord-Afrika.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top