Eekels Pompen BV

Over ons

Veel projecten vragen om tijdelijke pompoplossingen. Dan biedt de uitgebreide verhuurservice van Eekels uitkomst. Door onze ruime ervaring weten we precies welke pomp geschikt is voor uw situatie. En als u bij ons huurt, krijgt u veel meer dan alleen een pomp. Dankzij onze vestigingen, eigen werkplaatsen en onze 24/7 servicedienst bent u verzekerd van korte reactietijden. U profiteert dus snel en efficiënt van onze kennis, service en ons ruime assortiment accessoires.

Grote huurvloot en uitgebreide diensten
Eekels heeft een moderne huurvloot van ruim 1.000 pompen. Onze adviseurs helpen u bij de keuze voor de beste pomp voor uw project. Daarnaast verhuren we alle benodigde toebehoren zoals stroomaggregaten, leidingwerk en volautomatische besturingen. Wilt u het volledige pompprobleem bij ons uitbesteden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen uw wensen en verwachtingen in kaart en zorgen dat het hele traject van A tot Z geregeld wordt.

Gemarkeerd product

Products

IMG_0724

Droogzelfaanzuigende elektromotorpompen

Deze pompen hebben de unieke verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier met een grote vuildoorlaat. Zowel de aanzuigeigenschappen als de mogelijkheden voor het verpompen van vloeistoffen zijn identiek aan droogzelfaanzuigende dieselaangedreven pompen. Het unieke geluidsarme vacuümsysteem zorgt ervoor dat de pompen permanent met vloeistof gevuld zijn. Lange aanzuigtijden, die riooloverstorten kunnen veroorzaken, behoren hierdoor tot het verleden. Zie ook

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top