Bedu Belgium bvba

Over ons

Pompen, ze vormen het hart van tal van processen. Iedere toepassing vraagt om een ander soort pomp. Vanuit die gedachte werken we bij Bedu Belgium. Wij hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in de bijna 40 jaar van ons bestaan. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een onafhankelijke leverancier van vloeistofpompen. Met zo’n 40 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan wij voor u klaar!

Bedu Belgium richt zich voornamelijk op de industrie en de afvalwatermarkt. Binnen de industrie is de chemie voor ons een belangrijke afzetmarkt. Maar ook veel andere industrieën passen onze producten toe. Bedu Belgium heeft vestigingen in Nederland en België.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Het is onze specialiteit om mee te denken in uw proces. Om maatwerk en ondersteuning te leveren waar die nodig zijn. We bieden een passende oplossing voor nagenoeg ieder vraagstuk op het gebied van vloeistofpompen en pompinstallaties. We kunnen dat doen dankzij onze grote voorraad, uitgebreide werkplaats, testfaciliteiten en technische dienst. Reparaties, revisies of preventief onderhoud voeren we snel en vakkundig voor u uit.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top