BO Auma Benelux B.V.

Auma Benelux B.V.

Over ons

AUMA Benelux B.V. – opgericht in 1974 – is de eerste dochteronderneming van het Duitse moederbedrijf AUMA Riester GmbH & Co KG. Wij zijn in Nederland gevestigd te Leiden op bedrijvenpark Roomburg en in België op het Accent Business Park te Roeselare.
 
Wij hebben een vooraanstaande positie weten te veroveren op het gebied van elektrische en mechanische aandrijvingen voor het bedienen van afsluiters, stuwen, bruggen en sluizen. Onze producten worden o.a. toegepast in de branches olie&gas, water, elektriciteit, industrie en (petro)chemie.
 
AUMA Benelux B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop van en service aan de AUMA en SIPOS producten in Nederland, België en Luxemburg. Hiertoe beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats en een eigen servicedienst om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Nieuws

Vacatures

Servicemonteur (Benelux)

Ben jij een servicemonteur en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Of wil je graag servicemonteur worden? Word jij blij van een baan waarbij je werkt in de techniek, veel leert en samen met collega’s werkt aan technische oplossingen? Kom bij AUMA Benelux B.V. werken als servicemonteur!

Als servicemonteur verhelp je storingen door het uitlezen en analyseren van data en de technische beoordeling van de applicatie. Aan de hand hiervan weet jij een passende oplossing te vinden. Verder ga je aan de slag met montage-, service-, onderhouds-, assemblage- en revisiewerkzaamheden op locatie bij klanten in de Benelux of in onze werkplaats in Leiden.

Benieuwd naar meer? Bekijk de vacature gelijk op onze website:

https://www.auma.com/onderneming/werken-bij/vacatures/servicemonteur-benelux/?L=8

Vacatureadvertenties bekijken »

Technisch commercieel bediende vestiging Roeselare

Ben jij een verkoper en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Of wil je er graag één worden? Word jij blij van een baan waarbij je werkt in de techniek, veel leert en samen met collega’s werkt aan technische oplossingen? Kom dan werken bij AUMA Benelux B.V.!

Als technisch commercieel bediende (Benelux) verstrek je technisch advies aan klanten en verkoop je (inter)nationale projecten. Vanuit ons kantoor in Roeselare (BE) onderhoud je hiervoor contacten met ons Duitse moederbedrijf (voertaal Engels) en werkt specificaties op maat uit voor zéér uitdagende applicaties. Jij maakt dagelijks zelf schriftelijke offertes en je verzorgt de ordervoorbereiding.

Benieuwd naar meer? Bekijk de vacature gelijk op onze website:

https://www.auma.com/nl/onderneming/werken-bij/vacatures/technisch-commercieel-bediende-be/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top